fredag 7. januar 2011

Julekort nr 3 i januar!:)

Da var julekort nr 3 ferdig. Var innom Bikuben, og der var det salg på juleark, måtte jo prøve de med en gang!:) De er fra jovial.
Det ble selvølgelig Tilda som motiv, og enkelt pyntet med noen snøkrystaller.


Kranglet litt med data`n, så da ble det bare 2 bilder.

Ligger en 5 åring på sofaen med 40 i feber. Men allikevel våger jeg å glede meg til scrappetreff på Skedsmokorset ! Min bedre halvdel får stelle den syke, mor MÅ scrappe!
Vi sees, god helg!

6 kommentarer:

 1. Irriterende å ikke få se hele bildet da, men dette ser nydelig ut. :)
  Flott fargelagt motiv. :)

  SvarSlett
 2. Så flink du er som er ferdig med det tredje julekortet i januar! Vurderer å henge meg på den utfordringen jeg også, men foreløpig err det blitt med tanken...

  SvarSlett
 3. Underbart kort!
  Självklart ska mamma få scrappa! Sådana tillfällen är ju heliga och speciellt träffar ;D
  Hoppas att sonen blir bättre snabbt =)

  Ha en härlig lördag!
  Kram
  Malin

  SvarSlett
 4. Snakk om å være godt i rute med nydelige julekort:))
  Kjempelurt, vurderer å kaste meg med på denne utfordringen jeg også. Har 3 julestempel kjøpt rett før jul som aldri kom i nærheten av stempelsverte, har litt lyst å prøve dem.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 5. Flott julekort du har laget. Nydelig Tilda. Imponerende at du er i gang med julekort allerede. Ha en fin søndagskveld. klem

  SvarSlett
 6. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your site? My website is in the very same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Cheers!

  SvarSlett