tirsdag 16. august 2011

Pynte Pion...og Speedhillclimb!

På lørdag er det fest, fetter og kone feirer 10 års bryllupsdag!:)
Disse søte 2 fra Magnolia, passet til dette.
Men å ha for mye stæsj på Pion, det klarer jeg ikke! Arkene er jo så vakre i seg selv...
Så forelsket, selv etter 10 år!;)
Dette kortet laget jeg hos Knerten på søndag, SÅ koselig bursdagstreff!:)
Inni.
Hele kortet. Så mye pynt kan jeg ha på Pion, ikke mer!!!:)
På lørdag hadde vi en fin dag i Marikollen. Det var nordisk runde i Speedhillclimb, og ungene skulle få være med. Dette har vi ikke gjort før, og det var bratt, selv om det ikke ser sånn ut på bildet. Petter, Martin og Trym fra vår motorklubb kom til toppen hele 4 ganger!:)

En meget tilfreds Trym 9 år, med lillebror på slep. Dagen ble avsluttet med premieutdeling av Norgeseliten i Motocross, Kenneth Gundersen.
Kan det bli bedre?!:))
God kveld!

8 kommentarer:

 1. Takk for en super dag på søndag. Og dette kortet ble nydelig. Det holder absolutt med så mye pynt på Pion.
  Nå gleder vi oss bare til treff, Europris og rulletrapp oppover på Bjørkelangen...
  Sees på fredag.

  Klem :o)

  SvarSlett
 2. Så flott kortet ditt er, lurte litt på hvem som fylte 10 år, men nå ser jeg det :-) Veldig enig med deg i at arket er så flott at det ikke bør skjules, og det klarte du helt perfekt - å finne balanse, mener jeg.
  Takk for sist, og takk igjen for gaven, den er seriøst godt brukt allerede ! (Bilde av kort (x 3) kommer snart :-)
  Ha en fortsatt fin uke !
  Klem
  T.

  SvarSlett
 3. Kjempenydelig kort, både inni og utenpå. :) Klart de arkene må vises, men det er virkelig en kunst å vite når man skal stoppe. :p

  SvarSlett
 4. Nydelig kort :-) Disse Magnoliane her er jo bare helt søte :-)Er helt enig, trenger ikke så mye pynt på så lekkre ark :-) Herlig bilde av guttene :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig kort! Synes det ble bare så lekkert. Og herlig bilde av gutta og crossen. Jeg er så imponert. Gleder meg til å prøve rulletrappen på Bjørkelangen!

  SvarSlett
 6. Herlig bilde av hillclimb, det var helt klart en bra dag! kortet ditt er lekkert, jeg har jo plukket på det opptil flere ganger nå!
  Klem

  SvarSlett
 7. Wow Ida! For en utrolig lekker fargelegging!Digger dette stempelet i utgangspunktet og her er fargleggingen i mine øyne totalt perfekt! Tror jeg må på mer kurs hos Gro! Går litt tid mellom hver fargelegging fortiden og da merker jeg at man kommer ut av trenging... ;) Nydelige Pion ark så klart! Flink er du! Klem

  SvarSlett
 8. An additional issue is that video gaming has become one of the all-time greatest forms of recreation for people spanning various ages. Kids participate in video games, and adults do, too. The XBox 360 is among the favorite games systems for many who love to have a huge variety of games available to them, as well as who like to play live with other people all over the world. Thanks for sharing your ideas.

  SvarSlett