mandag 19. november 2012

Magnolia jul.

Har laget et julekort, med både papirer og motiv fra Magnolia.
Tilda er malt med Distress markers. Øve og øver...

***
Det er nesten fælt og si det, men mine kort har alltid bare en side.  Vi skriver ut bilde og hilsen fra pc, som vi limer på baksiden. Vi sender endel julekort, og på denne måten sparer vi porto!:))

***
Jeg øver på malingen, men er ikke spesielt glad i vannpensel. Nå venter jeg på varer fra Hjerteboden, og der kommer det ny pensel til meg. Og masse annet jeg sikkert trenger!;))

Ha en fin uke!:))
Klem.


10 kommentarer:

 1. Nydelig kort :-) synes du har malt helt nydelig :-)

  SvarSlett
 2. Synes du klarer malingen veldig bra jeg. Et lite tips er å ta ut vannet fra vannpenselen og bruke den som vanlig pensel. Fungerer mye bedre på store flater, som ansikt. Ellers har jeg de penslene med trekantet skaft (fra Hjerteboden), og de er kjempefine.

  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Du er flink til å male du da, det er så fine kontraster og fargesammensetning! Kjempefint med detaljene i kraftkartong og det grove båndet :)
  Klem, Jorunn

  SvarSlett
 4. Synes du er veldig flink med Distressene, kjempefine skygger og farger.
  Resten av kortet er også nydelig pyntet på Ida-vis.
  Klem Sissel

  SvarSlett
 5. Så fint julkort.... om du kikar in hos mig så kan du få några nya vintage julbilder som går att använda på julkort... om man vill...
  kram
  Agneta

  SvarSlett
 6. Åå, så vidunderlig vakkert du fargelegger, Ida ! Det er like herlig å komme innom bloggen din hver gang du har noe nytt, jeg nyter nyter synet :-) Sees vi på fredag ? Siste g før jul :-)
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 7. Hei Ida. Så koselig julekort! Så du har begynt med Distress markers også ja! Ser at det mestrer du da helt perfekt! :) Koselig med Tilda ute i vinterskogen! Julekort ja....bør vel begynne med det snart, hehe. ;) Klem

  SvarSlett
 8. Smart å lage en side:-)...den portoen har vi ikke lyst til å bruke penger på. Ble nydelig forside ihvertfall:-)

  Ha en fin uke! Sees på fredag:-)
  KLem Laila.

  SvarSlett
 9. Nydelig julekort med en vakker Tilda :-) Så flink du er med distressen :-) Blir så fine disse sarte motivene :-) Sees på fredag? Ha en fortsatt flott uke :-)

  SvarSlett
 10. Thanks for the thoughts you are discussing on this web site. Another thing I'd really like to say is the fact getting hold of duplicates of your credit score in order to scrutinize accuracy of each detail would be the first motion you have to conduct in repairing credit. You are looking to freshen your credit report from harmful details problems that wreck your credit score.

  SvarSlett